Villa Brevik har den perfekta miljön för företagsevent, workshops och event

Med stor flexibilitet och flera lokaler kan vi erbjuda en unik och personlig miljö för olika event, utställningar och workshops nära Stockholms city.  Bra allmänna kommunikationer med t-bana och buss (35 min från T-centralen till Brevik) samt fri parkering. Det går också utmärkt att ta båt, SL:s Sjövägen från Nybroplan till Dahlénum och sedan 5 min med buss till oss.

”The Big Five”. 
Är vår största enskilda lokal på 135 kvm. Här kan man duka biosittning för 140 personer eller helt tömma lokalen på möbler. Här finns möjlighet att utnyttja lokalen efter eget önskemål och inredning. Den är ljus och har högt i tak samt är låsbar. Egen foajé med soffgrupp och toaletter utanför lokalen. Lokalen är speciellt lämpad för olika workshops i kombination med utbildning eller föreläsningar.

Inglasad vinterträdgård för event.                                                                   Vår 150 kvm stora vinterträdgård i engelsk stil, är den perfekta miljön där folk vill röra sig fritt mellan ståborden. Antingen behovet av utställningsytor finns under en pågående konferens, för inbjudna kunder eller som ett eget event. Lokalen rymmer tillsammans med pelarvalven intill ca 200 personer.
Här finns café, samt i direkt anslutning pub- och vinkällare med pelarvalven, reception, garderob och flera toalett. Direkt utgång till vår vackra trädgård med cafébord och stolar.
Vinterträdgården passar utmärkt för mingelfester och mottagningar med mat och dryck.

-Ring eller maila Jessika Svegby för ev. frågor, visning eller bokning på 08-766 65 00 eller bokning@villabrevik.se