Laga en festmåltid tillsammans

Matlagningsaktivitet i vårt restaurangkök
Matlagning under ledning av våra duktiga och trevliga kockar. Deltagarna får chansen att uppleva restaurangen bakom kulisserna och se hur det fungerar. Ett mycket trevlig sätt att samlas kring och umgås under lättsamma förhållanden. Recept delas ut och kan behållas som minne. Gästkockarna får låna förkläden och mössor. 

Gruppstrl:   max 15 pers (för grupper 16-30 kan vi göra olika
                 lösningar där alla får laga mat. Kontakta oss för förslag)
Tidsåtgång: 1,5-2 tim
Pris:           tillägg till helpension 595 sek/pers, mindeb 5 950 sek
                 utan helpension: 1 100 sek/pers, mindeb 11 000 sek

Under apr-okt kan matlagningsaktiviteten läggas kring grillen och uppleva en riktig "Braai"
(det sydafrikanska namnet för grill/ barbeque).