Bo vackert på Villa Brevik

Bed and Breakfast på Villa Brevik när vi har ”stängt” för konferenser.
Under sommaren, storhelger och vissa weekender då efterfrågan på konferenser är begränsad erbjuder vi hotellboende till gäster som uppskattar lugnet och möjligheten att ”få rå sig själva”. Det låga priset och närheten till Stockholm city gör saken inte sämre. Rummen håller hög standard och sängarna är bäddade med exklusiva lakan.
Restaurangen är stängd. Frukosten är lite enklare och ställs fram för självtag i vinterträdgården. Rummen städas endast vid avresa eller vart femte dygn.
Anläggningen är upptänd, låst och larmad dygnet runt. Gäster har tillgång till allmänna utrymmen och får passerkort till ytterdörrar. Möjlighet finns att ta med egen färdiglagad mat hem på kvällen och sitta ute i den vackra trädgården eller inomhus. Det finns gemensam mikrougn, kyl och diskmaskin.
35 min med T-bana och buss till/ från city. Fri parkering. Båtar går från Gåshaga och Dahlénum in till city.