VB

Upplev Stockholms Skärgård

Om du är ute efter en avkopplande weekendresa, utforska Stockholms vackra skärgård. Det är en fantastisk samling öar som ligger strax utanför den svenska huvudstaden. Här finns många Bed and Breakfast hotell och stugor som man kan hyra och de erbjuder en unik upplevelse som du inte kan hitta i staden. Du kan tillbringa dagarna med att vandra, cykla eller paddla kajak, eller helt enkelt koppla av på stranden. B&B-hotellen ligger i charmiga byar och erbjuder en varm och vänlig atmosfär. Du kommer att kunna njuta av hemlagad mat och svensk gästfrihet.

Food Image

VAXHOLM

Vaxholms Bed & Breakfast är ett utmärkt ställe att bo på om du letar efter en lugn och avkopplande utflykt. Värdshuset ligger i den charmiga staden Vaxholm, som ligger på en ö strax utanför Stockholm. B&B har en mängd olika rum att välja mellan, som alla har eget badrum och vacker utsikt över vattnet. Gästerna kan njuta av en god frukost på morgonen och sedan tillbringa dagen med att utforska staden eller göra utflykter till Stockholm.

Food Image

Sandhamn

Sandhamn Seglarhotell är det perfekta stället att bo på om du vill ha en avkopplande och lyxig semester. Hotellet ligger på ön Sandhamn i Stockholms skärgård och har en fantastisk utsikt över vattnet och hamnen. Rummen är rymliga och bekväma, och hotellpersonalen är välkomnande och vänlig. Hotellets restaurang serverar utsökt mat, och i baren finns ett brett utbud av drycker. Det finns också en uppvärmd pool, spa, bastu, gym och en tennisbana.

Sands Hotel & Bistro är ett lyxigt hotell som ligger på ön Sandhamn i Stockholms skärgård. Hotellet har en vacker utsikt över havet och erbjuder gästerna en mängd olika bekvämligheter, bland annat en restaurang, en bar och ett spa. Hotellet är perfekt för dig som vill fly från stadslivets stress och rörelse och koppla av i en fridfull miljö.

Food Image

Dalarö

Smådalarö Gård Hotel & Spa är ett 4-stjärnigt hotell och spa som ligger på Dalarö. Det är ett vackert och fridfullt ställe med fantastisk utsikt över vattnet och det omgivande landskapet. Hotellet har en rad olika rum och sviter samt en spa-avdelning med en rad olika behandlingar. Det finns även en restaurang på plats som serverar utsökta lokala rätter. Personalen är vänlig och välkomnande och får dig att känna dig som hemma från första stund. Det är den perfekta platsen för att fly från stadslivets stress och rörelse och koppla av i vackra omgivningar.

Food Image

UTÖ

Utö Värdshus Hotel & Konferens är ett familjeägt och drivet hotell som ligger på ön Utö i Stockholms skärgård. Hotellet har varit i drift sedan 1916 och erbjuder gästerna en unik upplevelse med sin rustika charm och pittoreska utsikt. Utö Värdshus är den perfekta destinationen för dig som vill komma bort från allt och koppla av i naturen. Hotellet erbjuder en mängd olika rumalternativ samt restaurang, bar och konferensmöjligheter.

Food Image

Saltsjöbaden

Vår Gård Saltsjöbaden är ett 4-stjärnigt hotell i Saltsjöbaden med anor från början av 1800-talet. Gården ligger precis vid vattnet och har en vacker utsikt. Fastigheten omfattar ett huvudhus, ett gästhus och ett båthus, som alla kan hyras. Det finns även en stor trädgård och en privat strand, fitness center, tennisbanor och en lekplats, samt en restaurang och ett café som serverar traditionell svensk mat.

Grand Hotel Saltsjöbaden och är ett världsberömt lyxhotell som har varit i drift sedan 1874. Hotellet har en fantastisk arkitektur och ligger på kanten av en klippa med utsikt över vattnet. På hotellet finns också inomhuspool.

Food Image

LIDINGÖ

Ellery Beach House är en lyxigt hotell på Lidingö. Huset ligger vid stranden och erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet och det omgivande landskapet. Huset är perfekt för en avkopplande semester och har en rad bekvämligheter som restauranger, strandklubb, soldäck och pooler.