VB

Upptäck hotell med aktiviteter

Letar du efter det perfekta hotellet som kombinerar avkoppling och aktivitet i Sverige? Utforska en värld av möjligheter med hotell som erbjuder allt från spa upplevelser till spännande aktiviteter!

Det finns många olika typer av hotell i Sverige för avkoppling och njutning. Vissa av dessa hotell har relaxavdelning med spa, ång- och torrbastu. En del har också faciliteter som gym, biljard- eller boulebanor. Det finns också hotell som erbjuder en kombination med spa och aktiviteter som golf, spinning klasser, fitness, musikquiz, tipspromenader, vinprovningar eller kurser i konstmålning. Om du letar efter en avkopplande och rolig semester i Sverige ska du se till att kolla in något av dessa hotell!

Relax med spa, bastu & jacuzzi

Det finns många olika hotell i Sverige som fantastiska faciliteter för avkoppling, inklusive pool, bastu och jacuzzi. Några hotell med dessa faciliteter är Elite hotels, Scandic Hasselbacken, Radisson Blu Royal Viking, Grand Hotel, Clarion Hotel Sign i Stockholm. Även Park Hotel, Scandic Victoria Tower i Göteborg och Villa Strandvägen i Malmö. Dessa hotell erbjuder vacker utsikt över staden eller vattnet samt bekväma och avkopplande faciliteter som hjälper gästerna att varva ner. Om du letar efter en mer lantlig miljö kan Selma Spa & Resort i Karlstad och erbjuder en rad olika spabehandlingar samt en relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi.

GYM & AEROBICS​

Vissa hotell i Sverige som erbjuder aktiviteter med gym och aerobics är Scandic Hasselbacken, Elite Park Avenue Hotel, Radisson Blu Royal Viking Hotel och Clarion Collection Hotel Tapto, Best Western Plus Sthlm Bromma, Bosön Hotell, Clarion Hotel Post i Göteborg, Scandic No.6 Hotel i Malmö. Dessa hotell kan ha olika atmosfärer och miljöer, men alla erbjuder gästerna en chans att hålla sig aktiva och friska under sitt besök. 

BILJARD, PINGIS & BOULE

Vissa hotell erbjuder aktiviteter som biljard och boulebanor. Några av de mest populära är Grand Hôtel, Elite Park Avenue Hotel, Clarion Hotel Sign, Best Western Plus i Stockholm och Scandic Crown i Göteborg samt First Hotel Millennium i Malmö. Det finns många vackra hotell i Sverige med utmärkta faciliteter, t.ex. relaxavdelningar med bastu och jacuzzi, gym, biljard- eller boulebord. 

Vinprovning

Några av de hotell som erbjuder vinprovnings är Falkenberg Strandbad, Villa Amalias och Scandic Crown. Falkenberg Strandbad är ett vackert hotell som ligger precis vid vattnet. Det erbjuder vinprovningar som inkluderar både svenska och internationella viner. Villa Amalias är ett historiskt hotell med anor från 1800-talet. Det erbjuder vinprovningar som fokuserar på svenska viner. Scandic Crown är ett stadshotell som erbjuder vinprovningar med olika teman, till exempel italienska viner eller mousserande viner.

HOTELL FÖR VUXNA

Det finns flera hotell i Sverige som har hotell för vuxna. Dessa hotell är vanligtvis dyrare än andra hotell i landet, men de erbjuder en mer lyxig och intim upplevelse. Vissa av dessa hotell har pooler, spa och gourmetrestauranger på plats. Andra erbjuder specifika aktiviteter som riktar sig till vuxna. Ett exempel är Scandic Victoria Tower i Stockholm som är ett 18+ hotell. Gästerna måste vara minst 18 år för att få bo på detta hotell, och det finns bastu, nattklubb och bar. Ett annat exempel är Quality Hotel 11 i Karlstad, som är ett 21+ hotell. Gästerna måste vara minst 21 år för att bo här, och det erbjuder kasino, nattklubb och bar.

HOTELL FÖR BARNFAMILJER

Några av de bästa familjevänliga hotellen i Sverige Hotellkedjan Scandic och First Hotel Fridhemsplan i Stockholm, Hotel Mövenpick i Göteborg. Dessa hotell erbjuder en mängd olika bekvämligheter som är särskilt utformade för familjer och erbjuder rum med extrasängar, lekplatser för barn och barnpassning. De har också ett bekvämt läge nära populära turistmål och attraktioner, vilket gör dem perfekta för besökare med barn.

LYX

xOm du letar efter en lyxig svensk hotellupplevelse finns det några bra alternativ att välja mellan. Grand Hôtel i Stockholm är kanske det mest kända och erbjuder en fantastisk utsikt över stadsbilden från sin plats vid vattnet. Andra förstklassiga alternativ är Hotel Skeppsholmen och Lydmar Hotel i Stockholm och Lighthouse Hotel i Göteborg.

VILDMARKSHOTELLET KÅLMÅRDEN

Vildmarkshotellet vid Kålmårdens djurpark är det perfekta stället för barnfamiljer. Hotellet ligger vid djurparken, och ger gästerna en unik möjlighet att uppleva vilda djur på nära håll. Hotellet har faciliteter som restaurang, avdelning med pool och vattenfall. Det finns också gott om andra aktiviteter för barnen som avdelning som lekrum, lekplats och möjlighet till vandring i naturen.